La spital în stare gravă după ce un TIR le-a lovit căruţa

0
322

Două persoane, o femeie şi un bărbat, din comuna Coşoveni, au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unui accident petrecut ieri, în jurul prânzului, pe DN 6, în afara localităţii Coşoveni. Cei doi se întorceau de la câmp, cu căruţa plină de porumb, când au fost loviţi de un TIR. Cel mai grav a fost rănită femeia, care a intrat în comă ca urmare a leziunilor suferite la cap.

Poliţiştii de la Rutieră şi echipaje ale SMURD din cadrul ISU Dolj au fost solicitate ieri, în jurul orei 12.00, în afara comunei Coşoveni, pe DN 6, unde a avut loc un grev accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Florin Sandu, în vârstă de 36 de ani şi Dina Nedelea, de 77 de ani, ambii din comuna Coşoveni, se întorceau de la câmp, cu căruţa plină cu porumb. Aceştia circulau pe DN 6, dinspre Caracal către Craiova, la un moment dat căruţa fiind lovită de un TIR înmatriculat în judeţul Constanţa, care circula în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai căruţei au fost răniţi grav, cel mai rău fiind lovită femeia. Medicii de pe ambulanţa SMURD au constatat că bătrâna suferise un traumatism cranio-cerebral grav în urma căruia a intrat în comă, au intrubat-o la faţa locului şi au transportat-o, împreună cu bărbatul care o însoţea, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Şoferul TIR-ului a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre Stere Beştiu, de 48 de ani, din Constanţa, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, iar pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„În urma testării alcooscopice s-a stabilit că şoferul TIR-ului nu consumase băuturi alcoolice, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.