Cursuri de formare profesională în domeniul fotografiei

0
340

Asociaţia „Dominou” din Craiova organizează, începând din septembrie, timp de patru luni, un curs de specializare pentru ocupaţia fotograf – fie că acesta este angajat ori colaborator al unei redacţii, întreprinderi de publicitate, fie al unui studio foto-cinematografic etc.

Cursurile sunt susţinute de doi fotografi profesionişti – Mircea Anghel şi Bogdan Panait –, în cadrul lor participanţii dobândind competenţe precum utilizarea echipamentelor şi executarea fotografiilor, prelucrarea primară şi finalizarea imaginilor, utilizarea calculatorului, organizarea activităţii şi siguranţa muncii ş.a. Absolvenţii vor beneficia de Certificate de Absolvire recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

„Este a patra serie de cursuri de specializare pentru fotografi, adresate persoanelor de peste 18 ani. Se acceptă minimum 14, maximum 25 de persoane, care vor putea aborda probleme de artă şi de tehnică fotografică, dar şi editare digitală a imaginii. Cursurile se vor desfăşura de două ori pe săptămână, după ora 19.00”, a precizat Mircea Anghel. Cei interesaţi pot solicita detalii la numărul de telefon 0744.61.33.37 sau pot accesa www.asociatiadominou.ro.