Banca va fi adusă la clienţii nebancarizaţi

0
334

good.bee Tranzacţii Mobile şi-a schimbat, recent, denumirea în BCR Partener Mobil SRL. „Vom continua să dezvoltăm sub conceptul BCR Partener Mobil servicii bancare simple, inovative, pe care oricine şi le va putea permite. Consultanţii BCR Partener Mobil SRL aduc banca la client, oriunde în România, şi transformă serviciile bancare într-o opţiune accesibilă oricui. În demersul nostru vom beneficia, în special în zonele rurale, de puterea şi recunoaşterea de care se bucura brandul BCR”, a declarat Cătălin Moise, director general BCR Partener Mobil SRL.

Iniţial o subsidiară a holdingului good.bee, deţinut de Erste Group şi Fundaţia ERSTE, compania good.bee Service RO s-a lansat pe piaţa românească în martie 2009, oferind serviciul good.bee prin care asigură accesul la servicii bancare de bază: un cont curent în lei la BCR pentru a primi venituri sau a ţine banii în siguranţă, un card de debit Visa Electron pentru retrageri de numerar şi cumpărături şi serviciul de tranzacţionare mobilă pentru a obţine informaţii, a primi şi trimite bani sau a plăti facturi.

„BCR este liderul sistemului bancar din România şi credem că este misiunea noastră să facilităm tuturor accesul la servicii financiare sigure, simple şi convenabile. Prin această preluare dorim integrarea în viaţa bancară a clienţilor care nu beneficiază momentan de acces la servicii bancare de bază. Avem în vedere dezvoltarea unei relaţii pe termen lung cu aceşti clienţi“, a declarat Catalin Moise.


BCR Partener Mobil a încheiat, în luna august a.c., un parteneriat cu operatorul de telefonie mobilă COSMOTE România. Astfel, în prezent, este asigurată utilizarea serviciului de tranzacţionare mobilă prin intermediul celor trei operatori de telefonie mobilă principali la nivel naţional.