Condiții mai bune la Spitalul de Pneumoftiziologie „Sf. Andrei” Valea Iașului datorită unui proiect CEZ

0
534

Generatorii de Bine, proiectul dezvoltat de Grupul CEZ în România și aflat la cea de-a 5-a ediție își propune și anul acesta să facă o schimbare pozitivă în comunitate. Cu ajutorul angajaților care s-au înscris în concurs, propunând proiecte care răspund unor nevoi reale, concursul va susține 8 idei câștigătoare din aria de activitate a companiei. Fiecare proiect reprezintă o investiție în educație, sănătate, mediu sau dezvoltare regională, având alocată suma de 5 000 euro pentru implementare.

În județul Arges, proiectul vizează investiții în sănătate și a fost propus de o angajată din departamentul Financiar. În parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare GHEPart, inițiativa a inclus achiziția a 4 aparate de detectat vene, 12 aparate de nebulizare aerosoli și 130 de seturi de lenjerii și pilote pentru Spitalul de Pmeumoftiziologie “Sf. Andrei” Valea Iașului.

„Apropierea noastră față de comunitate ne permite să fim permanent conectați la nevoile cu care aceasta se confruntă și să contribuim cu soluții pentru un viitor mai bun. Prin această investiție, marcăm un nou pas în misiunea de a asigura acces la servicii medicale, echipamente și condiții de spitalizare adecvate, cât mai apropiate de realitatea în care trăim”, a transmis Ondrej Safar – Country Manager CEZ România.

Regenerăm sănătatea pentru bine în comunitatea din județul Argeș

 Echipamentele donate – aparate de detectat vene și de nebulizare aerosoli – contribuie la îmbunătățirea serviciilor medicale disponibile comunității, acestea fiind completate de seturi de lenjerii și pilote pentru asigurarea unor condiții decente de spitalizare. Datorită noilor dotări, procesul de recoltare a sângelui, dar și tratamentul căilor respiratorii superioare și inferioare sunt îmbunătățite pentru o îngrijire cât mai sigură a pacienților – de la locuitorii județului Argeș până la comunitatea din cele 14 județe din partea de sud a țării, inclusiv Municipiul București.

“Apreciem grija de care Grupul CEZ a dat dovadă față de pacienții spitalului și care s-a concretizat prin achiziția de materiale și echipamente atât de necesare activității noastre. Spitalul “Sf. Andrei” Valea Iașului este una din instituțiile care au dus lupta cu COVID-19, astfel că parteneriatul stabilit a contribuit la o mai bună îngrijire a pacienților, precum și la creșterea nivelului de confort de care aceștia au nevoie” – a fost mesajul transmis de conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie “Sf. Andrei” Valea Iașului din județul Argeș.

Grupul CEZ în România continuă să demonstreze că #energiavinedelaoameni și rămâne un partener de încredere al comunității în misiunea de a construi un viitor mai sigur. În luna decembrie 2020, această misiune a fost concretizată prin achiziția de echipamente medicale – un electrocardiograf și un injectomat – destinate Compartimentului de Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeș și dotarea acestuia cu o nouă mașină de spălat profesională.