Ford introduce în Europa emblematicul SUV Bronco

0
450

Ford a anunțat astăzi că o legendă americană vine pentru prima dată în Europa, odată cu introducerea SUV-ului Bronco , exclusiv în echipare 4×4, capabilă pentru off-road extrem.

„Bronco este cel mai rezistent și mai versatil vehicul off-road produs de Ford, iar noua generație îmbină ADN-ul modelului original cu cele mai noi tehnologii de manevrare pe orice suprafață și o gamă vastă de accesorii pentru a crea un vehicul off-road nou, remarcabil”, a declarat Matthias Tonn, inginer șef, Vehicule de Import, Ford Europa. „După succesul uriaș al noului Bronco din SUA, suntem încântați să aducem o parte din spiritul aventurii pentru clienții noștri din Europa.”

Încă de când a fost introdus în SUA primul exemplar în 1966, Bronco a reprezentat etalonul în ceea ce privește sentimentul de libertate, distracție și capabilitate în aer liber. Ford a reintrodus emblematicul Bronco în America de Nord în 2020, după o absență de 25 de ani, rămânând fidel ADN-ului modelului original, introducând în același timp funcții inovatoare complet noi pentru o funcționalitate off-road autentică. Bronco va fi oferit în Europa, în număr strict limitat pentru pasionații de activități în aer liber.

„A fost esențial ca revenirea lui Bronco să fie autentică față de moștenirea SUV-ului original emblematic și robust”, a declarat Paul Wraith, designer șef Bronco. „Fiecare decizie pe care am luat-o cu privire la designul lui Bronco a vizat o mai bună deservire a clienților, maximizarea capacității în natură, independența sa ca marcă și, în mod exhaustiv – inclusiv ștanțarea capetelor șuruburilor și a inscripției de pe anvelope.”

Bronco și-a câștigat anterior porecla G.O.A.T. datorită capacității sale remarcabile pentru suprafețe off-road și noua generație oferă nimic mai puțin decât o performanță remarcabilă în condiții dificile. Datorită tehnologiilor de conducere inteligente, performanțele lui Bronco sunt accesibile atât de aventurierii începători, cât și de șoferii experimentați de off-road.