Conducerea PRM Dolj a demisionat. Pleacă la PNL

1
148

“PRM este, în prezent, un partid în mare picaj. Nu mai are oameni valoroşi, nu mai are surse de venit, iar conducerea centrală este mai degrabă preocupată să vândă cărţi decât să fie interesată de acest partid”, a declarat, ieri, preşedintele PRM Dolj, Paul Dumitrache, înainte de a anunţa că îşi dă demisia de la şefia organizaţiei judeţene. “Plec din partid”, a conchis acesta.

Dumitrache a mai spus că decizia definitivă a luat-o după ce PRM a trecut peste hotărârea filialei de a retrage sprijinul consilierilor din localitatea Celaru. “Consilierii noştri de la Celaru şi-au manifestat dorinţa de a susţine PDL-ul, în pofida convenţiei noastre verbale cu USL-ul. Ni s-a transmis de la centru să-i validăm, iar pentru mine asta înseamnă că nu sunt serioşi şi au făcut o mare greşeală”, a mai spus Dumitrache.

Întrebat dacă deja are în vedere o altă formaţiune politică, acesta a afirmat că se reîntoarce la PNL, cu mai multe organizaţii locale, şi că în acest sens a purtat deja discuţii cu reprezentanţii liberalilor doljeni. Potrivit lui Paul Dumitrache, în ţară conducerile mai multor filiale judeţene şi-au anunţat retragerea din PRM şi aderarea la PNL. Printre acestea s-ar număra Constanţa şi Vasluiul.

1 COMENTARIU

  1. Conducerea PRM Dolj a fost demisa, acesta este titlul corect, a fost demisa pentru ca unii cred ca partidul e propria lor afacere, unii muncesc pentru tine si cand nu-ti mai convine tie ii dai afara,RUSINE lui Paul Dumitrache asta de care nu cred ca a auzit cineva ca a incercat sa-si bage nasul in organizatia de la Celaru, care a scos doi consilieri si a reusit ca unul sa fie pus viceprimar in timp ce Paul Dumitrache ce a scos la Craiova?, nimic, PRM nu exista la nivelul CLM Craiova si datorita mediocritatii proprii conducerea incerca sa traga foloase de pe spatele altora

Comments are closed.