Război în Ucraina: Zelenski în Olanda

1
1138

Preşedintele ucrainian Volodimir Zelenski a sosit ieri în Olanda pe aeroportul din Amsterdam, după ce a participat la un summit al ţărilor nordice, la Helsinki. El va pronunţa un discurs intitulat „Nu va fi pace fără justiţie pentru Ucraina”, potrivit radiodifuziunii publice NOS. O discuţie cu deputaţii olandezi este prevăzută, dar şi o întrevedere cu premierul olandez Mark Rutte. Zelenski va vizita Curtea Penală Internaţională (CPI) care are sediul la Haga.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur ca Zelensky a vizitat Curtea Penala Internationala! In viitorul apropiat poate fi in boxa acuzatilor! Alaturi de Biden, Nuland, Blinken si alti evrei americani care otravesc pacea lumii !
    Intreb asa, d’un capritz, d’un pamplezir de ce ,,Cuvantul Libertatii” nu-si mai aminteste despre articolul aparut la BBC News in februarie 2014,, Criza ucraineana;transcriptia apelului(telefonic-nota mea!) Nuland-Pyatt divulgat”. Desigur, la vremea aia BBC considera Ucraina cea mai corupta tara din lume! Iar, cand Mamona isi vara mana-n buzunar, sobolanii(din mass-media!) roiesc pe langa el. In plus priculiciul care isi etala penisul pe clapele pianului nici nu era in discutia evrecei ucraineano-americane cu bietul Geoffrey Pyatt care isi cerea scuze despre indemnul Victoriei privind,, Fake you UE”!
    SA NU UITATI CUVANTUL LIBERTATII NICIODATA: menirea dvs. e sa scrieti adevarul ! Altfel inseamna ca ati uitat ca Nuland va f…t! PE TOTI, cei din UE!

Comments are closed.