„Trolls World Tour” a avut încasări de 100 milioane de dolari după difuzarea sa în premieră pe internet

0
362

Filmul de animaţie „Trolls World Tour” aproape că a egalat suma încasată de primul film „Trolls” din 2016, care a obţinut 116 milioane în primele trei săptămâni după lansare. Studioul Universal a anunţat că pelicula a avut încasări de 100 milioane de dolari după difuzarea sa în premieră pe internet, iar preţul pentru a viziona filmul pe internet este de 20 de dolari, potrivit Agerpress.

„Rezultatele filmului ‘Trolls World Tour’ ne-au depăşit aşteptările şi au dovedit viabilitatea formatului digital la comandă”, a declarat un reprezentant al NBCUniversal, Jeff Shell, într-un interviu acordat pentru The Wall Street Journal, conform aceleiași surse.

„Trolls World Tour” este un film muzical american, animat pe calculator și este continuarea filmului „Trolls”, iar de data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată.

Anna Kendrick și Justin Timberlake își împrumută din nou vocile pentru continuarea marelui succes internațional din 2016, Trolii, într-o aventură cu totul specială