Ovidiu Bic: “E cel mai frumos gol din cariera mea”

0
463

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Ovidiu Bic, cel care a înscris golul al doilea în victoria cu FCSB, a declarat după meci că a fost cea mai frumoasă reuşită din cariera sa. Bic marcase şi în urmă cu un an, în ultimul minut, în meciul din deplasare cu CFR Cluj, dar arbitrii nu i-au validat golul, deşi mingea trecuse de linia porţii, după ce lovise transversala.

“Ne bucurăm foarte mult că am reușit să câștigăm. Mă bucur că am înscris un gol foarte frumos și că mi-am ajutat echipa. Este și primul gol în Liga 1 pentru Universitatea Craiova. Nu știu dacă e cel mai important, dar cu siguranță e cel mai frumos din carieră. Cred că ultima dată am marcat acum un an și ceva, a trecut ceva timp. Am văzut că Iulian Cristea a respins, am anticipat unde o să ajungă mingea și m-am concentrat să o lovesc bine. FCSB ne-a dominat puțin și a avut posesie mai bună, dar am închis foarte bine spațiile. Au avut și ei ceva ocazii, dar suntem fericiți de victorie. Noi abordăm fiecare meci la victorie, și încercăm să-i prindem din urmă pe cei de la FCSB. Sperăm să facă pași greșiți și noi să continuăm cu victoriile. Într-adevăr, au fost ceva probleme de sănătate, dar trebuie să trecem peste toate”

“A fost un meci greu, dar a fost un meci de fotbal cu stadionul plin, gazon perfect, ce trebuie pentru un play-off de Liga 1. Am muncit pentru aceste puncte. A fost un meci frumos, cu ocazii la ambele porţi. Sunt fericit pentru băieţi, pentru că a fost o săptămână grea. Golul lui Bic a fost superb, o şmecherie. Îl felicit”, a spus Mirko Pigliacelli, declarat jucătorul derby-ului.

“Orgolios de băieţi” a fost mesajul lui Gică Craioveanu pe reţelele de socializare, după succesul pe terenul celor de la FCSB.