ALDE DOLJ: Dăruieşte bucurie de Paşte

0
219

Anișoara Stănculescu, Vicepreședinte ALDE Dolj: ”Puțin mai bine pentru cei mai triști ca noi este la îndemâna tuturor celor care cred în viată și în puterea omeniei ”

Acțiunea ALDE Dolj ”DĂRUIEȘTE BUCURIE DE PAȘTE” se derulează în aceste zile în mai multe localități din județ: Băilești, Ghidici, Ghercesti, Siliștea Crucii, Bucovăț, Gighera, Întorsura, Varvoru de Jos, Botoșesti Paia, Bistreț, Drănic, Marsani, Ghindeni, Calafat Balta Verde -Podari și în câteva cartiere din Craiova:Romanești, Brestei, Centru.

De a lungul întregii săptămâni, lideri ai ALDE Dolj  împreună cu liderii ALDE din localitățile respective au vizitat și vor vizita familii nevoiașe, familii cu mulți copii, oameni bătrâni singuri cărora le vor oferi mici bucurii care să le facă Sărbătoarea Sfânta a Paștelui puțîn mai frumoasă.

Aproape 100 de copii din medii sociale defavorizate, 50 de oameni nevoiași și 50 de oameni în vârstă singuri vor  beneficia de gestul de omenie al reprezentanților ALDE Dolj.

Este omenește să ne gândim măcar de sărbători la cei care sunt mai puținnorocoși, viața aducându-le atâtea suferințe și lipsuri” a declarat Anișoara Stănculescu, care este și președinta Organizației de femei a ALDE Dolj.

Inițiativa ALDE Dolj ”Daruiește Bucurie de Paște” se vrea a fi în același timp un Apel către toți doljenii cu suflet mare să facă gesturi similare în comunitățile lor către semenii lor care au cu adevărat nevoie de sprijin și solidaritate.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ