A fost stabilită lista cu posturile titularizabile în învăţământul doljean

0
471

S-a publicat lista cu posturile titularizabile, în Dolj, pentru anul şcolar 2019 – 2020. Astfel, în teritoriu sunt puse la dispoziţie 84 de poziţii , dintre acestea 26 fiind propuse pentru a fi titularizate cadrele didactice care au obţinut punctajul necesar în anii trecuţi. Pe listă mai sunt şi 313 de posturi complete, de maximum patru ani. Pentru educatori, în această categorie, sunt 23 de locuri, zece dintre acestea fiind pentru titularizare.

La învăţători, sunt 11 locuri vacante, şase fiind pentru titularizare, iar din cele patru posturi disponibile pentru educaţie fizică şi sport, trei sunt titularizabile. De asemenea, la mai multe discipline – fizică, matematică, limba română, corepetiţie, muzică instrumentală, pregătire şi instruire practică – sunt posturi vacante, dar nu sunt propuse pentru titularizare cu concurs din anii antetriori.

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc pe 17 iulie, candidaţii având nevoie de minim nota 7,00 atât la această probă, cât şi la inspecţia la clasă. Pentru suplinitori, nota minimă este 5,00.