Conducere nouă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova: Eugen Georgescu a revenit pe post

1
1524

Eugen Georgescu a fost numit, luni, de către  ministrul Sănătăţii, manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Acesta va ocupa postul până în data 28 februarie.

Până pe data de 31 decembrie 2021, în funcţie a fost Laurențiu Ivanovici. „Începând cu data prezentului ordin, domnul Georgescu Florin Eugen se numește în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, județul Dolj, până la revocarea unilaterală din funcție dar nu mai mult de data de 28.02.2022”, se arată în ordinul emis  de Ministerul Sănătăţii. Eugen Georgescu a mai ocupat această funcție şi a dat în judecată Ministerul Sănătății, după ce la sfârșitul anului 2019 a fost demis , în baza unei cereri de demisie, pe care acesta spune că nu a semnat-o. În 2019, medicul Eugen Georgescu a ocupat funcția prin participarea la concurs., când a fost singurul candidat, obţinând nota 9,31.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru asigurarea egalitatii de sanse la educatie si formare, implicarea dvs. si grija pe care o purtati celor dezavantajati in conditiile actuale de desfasurare intermitenta a accesului tuturor elevilor la educatie si instruire.

Comments are closed.