Bancu: “Calificarea în play-off e în pericol, dar putem ieşi din criză”

0
144

Înaintea începerii stagiului din Turcia, căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, recunoaşte că este în pericol calificarea în play-off, ţinând cont de parcursul recent al alb-albaştrilor, dar spune că se poate ieşi din criză după cantonamentul din Antalya.

„Avem gânduri mai mari ca anul trecut, sperăm să facem din sezonul actual unul mult mai bun, să ne calificăm în play-off şi să câştigăm Cupa României, care este un obiectiv realizabil. Este aproape imposibil să mai câştigăm titlul, nu ne mai gândim acolo, principalul obiectiv este calificarea în play-off, care este în pericol, după rezultatele pe care le-am avut în ultima vreme. Puteam fi chiar mai rău în clasament, dar am avut noroc cu rezultatele contracandidatelor la play-off. Îmi pare rău de jucătorii care au rămas acasă, s-au întâmplat multe chestii în fiecare an, dar sunt sigur că vor mai veni jucători. Putem ieşi din această criză, acum Mister are timp să ne spună ce-şi doreşte de la noi, atât tactic, cât şi alte lucruri pe care le are în cap. Mă gândesc să fiu sănătos în acest cantonament, pentru că în vară nu am făcut pregătirea şi s-a văzut în jocul meu” a spus Nicuşor Bancu, la plecarea spre Antalya.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a refuzat să ofere declaraţii după pauza de iarnă. În schimb, un alt jucător, Bogdan Vătăjelu, a spus: „Sper să fie un an mai bun ca anul precedent, deşi asta ar însemna să câştigăm campionatul, fiindcă anul trecut am luat două trofee, Cupa şi Supercupa. Cât timp avem şanse matematice, mai sperăm, dar cum a fost ultima perioadă, nu avem şanse, va trebui să fim alţii. La noi sunt numai plecări, aşteptăm jucători care să ne ajute să fim mai buni şi să ne îndeplinim obiectivele. Mi-aş dori să nu plec de la Craiova fără să iau un titlu”.

„Au fost Sărbători frumoase, dar scurte, ne-am întors cu chef de muncă şi mergem să facem un cantonament bun şi să ne clasăm cât mai sus în clasament. Putem câştiga Cupa, Supercupa. Cât timp mai sunt şanse la campionat, mai sperăm, dar sunt infime, ce pot să zic. Noi ne vedem de treaba noastră, să dăm sută la sută la antrenamente. Nu ştiu nimic de venirea lui Marian Copilu. Îmi doresc un 2022 mai bun, pentru că anul trecut a fost ghinionist pentru mine” a declarat Paul Papp.