„Pe aripile speranţei”, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

0
282

spectacolAstăzi, 3 decembrie – Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, ora 17.00, la Electroputere Mall are loc evenimentul „Pe aripile speranţei”, ce marchează turneul de promovare a cărţii „Vocea pacientului”, de Daniel Ţole, în care veţi putea regăsi câteva poveşti de viaţă uimitoare. „Sunt sigur că atunci când auzi de boli rare te gândeşti la oameni puţini. Să ştii că doar boala este rară, iar oamenii afectaţi de ea sunt mulţi, pe zi ce trece mai mulţi, poate acum, când citeşti cineva se naşte având o boală rară, atât de mulţi sunt”, spune autorul.

Cumpărând cartea, susţineţi atât Asociaţia SanLife pentru achiziţionarea unui aparat ce depistează infecţia HIV, leucemia în stadiile incipiente şi numără celulele CD4 pentru pacienţii deja seropozitivi, cât şi Asociaţia Werdnig Hoffman pentru realizarea taberelor de vară pentru tinerii cu dizabilităţi din România şi construirea unui loc adaptat nevoilor lor, „Tabăra prieteniei”. Acest proiect caritabil se va desfăşura în mai multe oraşe din ţară.

Evenimentul de la Electroputere Mall este organizat de Carmen Vasilescu, o tânăra ambiţioasă care doreşte să dovedească încă o dată faptul că dizabilitatea nu te împiedică să speri, să trăieşti, să iubeşti şi să îndrăzneşti să crezi în visele tale. Momentul se vrea o sărbătoare, astfel că lansarea de carte va fi însoţită de muzică. FeedBack Band, Theea Sarah, Delia Popescu, Arlette Martha şi trupa de dans Freaks vor încerca să creeze o atmosferă de neuitat, cei prezenţi reuşind astfel să rămână cu o amintire frumoasă şi o atitudine pozitivă.