Săndoi spune că suferim la finalizare, dar ocazii nu prea au fost

0
145

După ce Universitatea a strâns doar un punct în doua etape, antrenorul dă vina pe ocaziile ratate şi pe ghinion

La analiza meciului cu Timişoara, Emil Săndoi a exagerat spunând că dominarea a fost aproape totală şi că lipsa de inspiraţie la finalizare a fost decisivă, în condiţiile în care, cu excepţia golului, cea mai clară ocazie a venit abia în prelungiri, iar bănăţenii puteau închide meciul la şutul lui Rufino. “Parcă am mai văzut partitura asta cu Pandurii și ASA. Am dominat de o manieră categorică, terenul pe noi ne dezavantajează în primul rând. E un rezultat nedrept, adversarul cred că a ajuns de două ori în careul nostru. Noi am ajuns în fața porții, dar suferim la finalizare, ne creăm ocazii, dar nu reușim să dăm gol. E un rezultat nedrept. La unele jocuri vântul ne-a băgat mingea în poartă, acum ne-a scos-o. Nu am ce reproșa arbitrului, cred că a fost penalty. Bulgarii nu s-au înțeles la acea lovitură liberă, am pus acel diferend pe dorința mare de victorie. Câteodată ne mai pierdem cumpătul. Acolo trebuia să executăm direct, ne-am complicat puțin. Ne vom capacita pentru jocul cu Steaua, putem câştiga, deşi ei au jucători de valoare, care au câştigat trofee şi au experienţă la nivel internaţional. Ne va lipsi și etapa viitoare Bawab. Ce înseamnă o greșeală făcută într-o fracțiune de secundă” a spus antrenorul Craiovei.

Portarul Cristi Bălgrădean a recunoscut că situaţia echipei s-a complicat după acest egal: “Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele. Am reușit doar un egal. Nu este bine pentru noi, dar asta este viața. A fost un teren greu, și vântul. Și Timișoara a jucat în aceleași condiții. Atât am putut azi. Ne pare rău! Azi a făcut Achim penalti, dar nu suntem supărați pe el. Când pierdem, toți pierdem. Cu acest egal, dacă Târgu Mureș câștigă ne îndepărtăm puțin de obiectiv. Nu suntem într-o situație prea plăcută”

Valentin Iliev a : Am avut multe șanse să dăm gol, nu am dat. Cu un penalti, Timișoara a luat un punct. Nu avem scuze, am încercat, dar a vrut Dumnezeu să fie egal. Am dominat tot meciul. E greu să construiești pe vânt, dar trebuia să dăm gol. Acum ne vom pregăti și fizic și pshic pentru meciul cu Steaua.