TVR Craiova vine cu surprize editoriale și campanii de interes pentru întreaga comunitate

0
457

Din 3 octombrie, TVR Craiova vine cu surprize editoriale și campanii de interes pentru întreaga comunitate: noi emisiuni tematice, premiere ale producțiilor  cu care v-am obişnuit, reportaje, filme și seriale. Ne îndeplinim misiunea pe care o avem în societate, misiune care conjugă pe de o parte responsabilitatea pe care ne-am asumat-o, aceea de a informa, de a educa şi de a produce divertisment de calitate pentru publicul nostru, iar pe de altă parte susținerea reciprocă, un parteneriat cu dumneavoastră, prin care ne dorim să simţiţi că TVR Craiova vă este aproape.

Problemele comunităţilor, temele culturale, sociale şi politice de interes, soluţiile specialiştilor la nevoile presante cu care ne confruntăm cu toţii, generate de contextul economic actual, vor fi abordate în emisiunile pe care le realizăm în cadrul a două linii de direct, de luni până vineri, pe tronsoanele orare 16-17 şi 19-20.

Actualitatea sportivă, marile competiţii care se desfăşoară în regiunea noastră vor fi reflectate în cadrul emisiunii “Sport Maxim”.

Specialiştii în medicină, sfaturile acestora, tehnicile și procedurile folosite în diagnosticare și tratament, experiența personală și întrebările telespectatorilor, în cadrul emisiunii  “Tableta de sănătate”.

Potenţialul economic şi agricol, problemele şi soluţiile pe care le au cei care dezvoltă activităţi antreprenoriale în toate domeniile de activitate, dar şi potenţarea turistică a acestei minunate zone a ţării,  sunt subiecte pe care le abordăm în emisiunile “Forum economic”, “Satul meu” și “Pe cărări de ţară”.

Personalităţile culturale, tinerii care fac din România o ţară respectată prin rezultatele exceptionale obţinute la olimpiadele şi competiţiile internaţionale, îi descoperiţi în cadrul producţiilor  “Cu cărţile pe faţă” şi  “Educaţie 9”.

Sunteţi gurmanzi, vă place să şi gătiţi sau iubiţi bucătăria tradiţională? “România în bucate” vă dă posibilitatea să vă puneţi şorţul de bucătar şi să reproduceţi reţete delicioase, specifice zonei.

Revine în grilă emisiunea “Vedere cu olteni” și vă garantăm că veți regăsi același umor de calitate, al unor situații autentice, cu oameni și întâmplări inedite.

Veselia, bună dispoziţia, dar şi descoperirea talentelor şi a zonelor pitoreşti intră în casa dumneavoastră şi prin interemediul emisiunilor “Caravana TVR3”, “Cântec şi poveste”, “Sărbătoare la zi mare” sau “ Cap de afiş”.

“Memoria locului”şi “Spirit şi credinţă” sunt două producţii care vă conectează la bucuria şi liniştea descoperirii comuniunii cu Dumnezeu şi cu locurile unde energia pozitivă trece de ecranul televizorului.

Gneraţia de aur a cinematografiei şi a teatrului românesc, care încă ne ţine în faţa micilor ecrane, o veţi reîntâlni în cadrul filmelor seriale difuzate zilnic.

“Cele mai importante stiri ale regiunii sunt difuzate în Telejurnalele TVR Craiova și TVR3, dar și în jurnalele TVR1, TVR2 sau TVR Info prin intervențiile zilnice ale jurnaliștilor noștri.

Sunt doar o parte dintre producţiile pe care vi le propunem în noua grilă, vă invităm să descoperiți programele noastre în fiecare zi, atât pe tv cât și pe canalele noastre online. Vă mulțumim încă o dată că ne sunteți alături în număr atât de mare!” : Tiberius Mușuroi, director TVR Craiova

“Știrile și emisiunile sunt disponibile atât pe canalul nostru de Youtube, cât și pe www.tvr-craiova.ro, Instagram și Facebook TVR Craiova, unde găsiți informații verificate, obiective, de interes pentru toate categoriile de public. Aici veți găsi producții de colecție, producții unice cu invitați extraordinari și cu evenimente importante pe care le susținem și ne asigurăm că livrăm în permanență un conținut valoros, unic și util comunității” : Alina Cojocaru, producator TVR Craiova