Hoaţă prinsă de un poliţist aflat în timpul liber

0
74

O doljeancă de 28 de ani, „cunoştinţă” mai veche de-a poliţiştilor craioveni, a fost prinsă, în noaptea de marţi spre miercuri, de un poliţist aflat în timpul liber, care a văzut-o ieşind dintr-un magazin de unde tocmai furase mai multe bunuri. Femeia s-a ales acum cu un nou dosar penal pentru furt calificat.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în noaptea de marţi spre miercuri, agentul-şef principal Daniel Tănasie, de 42 de ani, din Craiova, care îşi desfăşoară activitatea la Secţia 3 Poliţie Craiova, în timp ce mergea pe strada „Amaradia” din municipiu, fiind în timpul liber, a observat în faţa unui magazin o femeie al cărei comportament i s-a părut suspect. Poliţistul s-a îndreptat către ea, femeia a rupt-o la fugă, însă a prins-o şi a văzut că aceasta avea asupra ei mai multe pachete ţigări, diferite mărci, pe care încercase să le ascundă. Daniel Tănasie şi-a anunţat colegii de la Secţia 5 Poliţie Craiova şi, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că Lina Constantin, de 28 de ani, din comuna Giurgiţa, sustrăsese 48 pachete de ţigări din interiorul magazinului în faţa căruia a fost observată de poliţist.

„Pe numele celei în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de lucrătorii Compartimetului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.