Reţinut pentru că a vrut să mituiască un poliţist cu 1.200 de lei

0
88

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au reţinut, aseară, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dioşti, pentru dare de mită. Bărbatul a fost prins în flagrant, chiar în Postul de Poliţie, în timp ce-i oferea unui agent 1.200 de lei, pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal. Doljeanul condusese maşina fără să aibă permis şi intrase cu ea în gardul unei gospodării, distrugându-l.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au emis, aseară, ordonanţă de reţinere pe 24 de ore pentru un bărbat de 31 de ani (S.N.) din comuna Dioşti, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. Bărbatul a fost prins în flagrant, de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj  şi cu sprijinul I. P. J Dolj, în Postul de Poliţie din comună, în timp ce încerca să-i dea şpagă unui agent 1.200 de lei ca să nu-i întocmească dosar penal pentru conducere fără permis şi distrugere. Asta pentru că, săptămâna trecută, S. N., deşi nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a urcat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina în gardul unei gospodării. Bărbatul i-a tot spus poliţistului că nu vrea dosar penal şi „pot ajunge la înţelegere”, însă agentul şi-a anunţat superiorii şi a depus denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.

În baza denunţului s-a organizat flagrantul, bărbatul fiind apoi ridicat şi dus la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, unde a fost reţinut pentru 24 de ore.