Vehicule furate din străinătate descoperite la PTF Calafat

0
108

Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un autocamion marca Volvo, în valoare de aproximativ 175.500 și un autoturism BMW, în valoare de aproximativ 16.500 lei, care figurau ca fiind furate din Italia, respectiv Germania. Ambele vehicule au fost indisponibilizate la sediul STPF Dolj.

Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Dolj au anunțat că vineri, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul kosovar Naim C., în vârsta de 54 ani, care conducea un autocamion marca Volvo, înmatriculat în Germania. La controlul de frontieră, în urma vertificării în bazele de date, polițiștii au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania.

Sâmbătă seara, la ora 20.00, tot la PTF Calafat, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul bulgar Veselinov P.R., de 37 de ani, cu o autoplatformă care transporta un autoturism marca BMW, fără numere de înmatriculare. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră doljeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculele, în valoare de 175.500 lei, respectiv 16.500 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Dolj, după cum a declarat după cum a declarat comisar șef Romică Ivănoiu, din cadrul STPF Dolj.