Untold 2018 s-a deschis cu un spectacol de lasere şi focuri de artificii

0
217

Focuri de artificii şi un spectacol de lasere, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale au făcut parte din ceremonia de deschidere a festivalului Untold care a început joi la Cluj-Napoca.

Organizatorii Untold au declarat, joi seara, pe stadionul Cluj Arena, unde a avut loc ceremonia de deschidere, că scena principală este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, având o înălţime de peste 30 de metri.

„Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenţa personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold”, au spus sursele citate.

În prima zi a Untold au urcat pe scene, printre alţii, Parov Stelar, Afrojack, The Chainsmokers, The Motans sau Grasu XXL.

Festivalul Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 august.