Astăzi începe Craiova Business Days

0
87

Timp de două zile, mai exact astăzi şi mâine, Business Days împreună cu Universitatea din Craiova organizează cea de-a 11-a ediţie din suită de evenimente Business Days, cel mai mare “maraton” de conferinţe din România dedicate antreprenorilor, managerilor, întregii comunităţi de afaceri locale şi regionale. Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi găzduit de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii din Craiova.

Astfel, comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia să se conecteze şi să dezbată cele mai de interes teme pentru succesul în business, alături de 60 de speakeri de top din ţara noastră (antreprenori, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii). Discuţiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinţe şi 4 mese rotunde din cele două zile ale evenimentului, care este susţinut de peste 100 de parteneri şi la care sunt aşteptaţi 500 de participanţi. “Evenimentul cu structura cea mai eficientă şi flexibilă de business networking din România le oferă participanţilor posibilitatea de a selecta, în funcţie de experienţa, poziţia şi nevoile lor, folosirea uneia sau a mai multor facilităţi de networking: sesiunile de business networking de tipul open; sesiunile de business networking de tipul microintalniri; servicii de business networking de tipul matchmaking, care permit căutarea în baza de date după 4 criterii: domenii, funcţii, companii sau nume şi identificarea persoanelor de interes, în vederea identificării de potențiali parteneri de afaceri”, anunţă organizatorii.

 

Studenţii beneficiază de gratuitate în cazul participării la mesele rotunde şi de un discount de 50% la restul activităţilor, reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri. De asemenea, pentru prima dată, ei au ocazia sa viziteze si zona de expoziţie dedicată internship-ului, unde companiile partenere vor prezenta programele pe care le au deschise în perioada de vară.

 

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi din lumea afacerilor precum Marius Ghenea, Dragos Anastasiu, Sergiu Negut, Bogdan Olteanu, Mihai Marcu, Maria Dima, Gabriel Vlăduţ, Sorin Găvănescu, Vlad Fiscutean, Dan Claudiu Onişor, Marius Ştefan, Felix Daniliuc, Valentin Tucă, Voicu Oprean, Florin Câmpeanu, Adrian Florea, Bogdan Comănescu, Octavian Pantiş, Diana Vitan, Sorina Bradea, Mihai Stănescu, Eusebiu Burcas, Andy Szekely.