Aplicaţii speciale pe plajele din Mamaia şi Costineşti

0
137

Începând din luna iulie, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa gratuit, nelimitat,  experienţa Vodafone şi aplicaţiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, pe plajele din Mamaia şi Costineşti, indiferent de reţeaua de telefonie mobila utilizată. 

„Una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turişti este, ca în fiecare an, litoralul. Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis ca, începând din această vară, să facem vacanţa mai frumoasă pentru toţi utilizatorii de servicii de telefonie mobilă, prin opţiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din acesată lună, vom acoperi cele mai importante plaje din Mamaia şi Costineşti cu Wi-Fi gratuit, pentru a oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone şi de a experimenta variatele aplicaţii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde şi oricând, prin reţeaua de date a Vodafone România”, a declarat Dragoş Chivu, director, Data Marketing, Vodafone România.

Meteo şi Mersul Trenurilor, informaţii relevante

Turiştii mai pot vedea, în timp real, vremea din ţară, cu aplicaţia Vodafone Meteo, dezvoltată în colaborare cu Administraţia Naţională de Meteorologie. Aplicaţia furnizează informaţii despre temperatura de pe litoral şi din întreaga ţară, presiune, umezeală şi vânt, precum şi alertele de caniculă şi de fenomene extreme. De asemenea, turiştii îsi pot planifica timpul liber cu ajutorul aplicaţiei Şapte Seri powered by Vodafone, care le ofera informaţii relevante, actualizate permanent, despre filmele, concertele şi spectacolele din toată ţara şi îi ajută să descopere cele mai noi terase şi evenimente de la mare. Mai mult, turiştii se pot bucura de timpul petrecut pe plaja urmărind noi filme şi titluri clasice ale cinematografului românesc, emisiuni preferate, documentare HD şi posturi de radio, prin intermediul aplicaţiei SeeNow. Conţinut de calitate pentru terminalele mobile, actualizat în permanenţă, este disponibil şi în aplicaţiile gratuite, prezentate de Vodafone,  Prevyou şi Trilulilu.


Mersul Trenurilor powered by Vodafone, aplicaţie prin care utilizatorii de smartphone găsesc trenul de care au nevoie şi informaţiile complete legate de costuri şi rute, disponibilă pentru terminalele iOS şi Android, poate fi de asemenea un bun ajutor pentru turiştii care îşi planifică un drum cu trenul la mare.