7 miliarde lei, costul alegerilor locale în Craiova

1
130

Primăria Craiova decontează o sumă de peste 7 miliarde de lei de la bugetul local pentru cheltuielile de organizare a alegerilor locale din această lună. În proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului, care urmează să fie votat de consilierii municipali în această săptămână, se arată că aceste costuri trebuie să fie plătite de municipalitate, conform legii. Conform raportului, în această sumă intră indemnizaţiile membrilor birourilor electorale de circumscripţie, ale membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, ale informaticienilor şi personalului tehnic auxiliar care participă la realizarea operaţiunilor legate de desfăşurarea alegerilor. De asemenea, autorităţile mai trebuie să achite confecţionarea ştampilelor, imprimarea buletinelor de vot, transportul, ambalarea şi distribuirea materialelor, documentelor şi a tipizatelor prevăzute de lege.

1 COMENTARIU

 1. RUSINEA PUBLICA A CRAIOVEI REGASITA IN ARTICOLE DEFAIMATOARE ALE COTIDIANULUI EDITIE SPECIALA DE OLTENIA!

  Articolul Editiei Speciale din ziua de marti, 03 iulie 2012, referitor la un presupus recurs declarat de catre DIICOT impotriva unei hotarari a Tribunalului Galati, in favoarea Domnului Antonie Solomon nu este decat o palida, dar murdara incercare de defaimare a celui care a scris istoria Craiovei ultimilor 12 ani.
  La baza crearii acestui articol stau doua personaje cu moralitate indoielnica: Adrian Mititelu si Ion Spanu.
  ION SPANU ARE 600 MILIOANE LEI VECHI DATORIE LA INTRETINERE. DE ASTA DE CE NU SCRIE NIMENI? ACELASI ION SPANU, CARE IJNURA NECONTENIT ORICE E IMPOTRIVA LUI MITITELU SI MAI NOU, IMPOTRIVA OLGAI VASILESCU. SEMIDOCT CU PRETENTII DE ERUDIT, BARBOSUL CU ESTE DOAR UN SIMPLU INSTRUMENT DE LATRAT AL ACTUALEI PUTERI PSD-ISTE DE LA NIVELUL CRAIOVEI, DAR CARE IN FAPT ESTE CONSTITUITA IN JURUL CLANURILOR INTERLOPE, IN SISTEM MAFIOT DE PARTID.
  Fals, perfid, prefacut, mincinos, ipocrit, demagog sau cum doriti, Ion Spanu este doar un profitor josnic.
  Doar santajul si minciuna va sunt singurele arme cu care doriti sa mintiti populatia intregii Craiove.
  Nu este nimic adevarat despre recursuri ale DIICOT, deoarece nici nu este de competenta acestei structuri. Dar pentru Mititelu si Spanu dezinformarea crasa si minciuna ordinara sunt mijloacele de inducere in eroare a opiniei publice prin mizerabila fituica Editie Speciala,tiparita pe hartia de WC a imoralitatii.
  Personaje precum Spanu si Mititelu, s-au adunat intr-un grup infractional pentru a santaja si a efectua trafic de influenta.
  Atacandu-l pe Antonie Solomon cei 2 infractori incearca sa abata atentia opiniei publice de la marsaviile care in scurt timp se vor comite la nivelul administratiei publice locale a municipiului Craiova.
  Foarte curand, sume colosale din banii publici vor alimenta conturile falimentare ale lui Adrian Mititelu, obiectul fiind un troc ordinar: atribuirea terenurilor de la Balta Craiovitei catre municipalitatea craioveana, in vederea construirii unui asa-zis parc de distractii. La randul sau, numitul Mititelu Adrian va primi sume importante de bani publici si chipurile va asigura primaritei numite o protectie in ziar.Protectia se rasfrange intr-o forma ordinara de atacuri nefondate la adresa Primarului Antonie Solomon.
  Solomon este puternic si va mai fi. traiti doar din minciuni sfruntate si santaje ordinare, Mititelu, Spanu si mai nou primarita numita.
  Rusine infractorilor publici ai Craiovei.

Comments are closed.