Ştiinţa a anunţat transferul portarului David Lazar

0
406

Universitatea Craiova a anunţat că l-a achiziţionat pe portarul de la Astra Giurgiu, David Lazar, în vârstă de 29 de ani. Goal-keeper-ul originar din Oradea a semnat un contract pe 4 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, deţinătoarea Cupei României plătind pentru el suma de 200.000 de euro. Cotat la 1,2 milioane de euro, David Lazar a Lazar a jucat în cariera sa la Voinţa Sibiu, Pandurii, FC Botoşani, Vejle şi Astra Giurgiu, iar anul trecut a debutat la echipa naţională. Lazar nu a jucat în finala Cupei României contra Ştiinţei, fiind accidentat.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar. Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern. Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră” este comunicatul clubului din Bănie.

În aceste condiţii, sunt şanse mari ca italianul Mirko Pigliacelli să părăsească gruparea din Bănie, după trei ani în care a fost titular indiscutabil, în două sezoane fiind chiar integralist.

În lotul Ştiinţei mai sunt doi portari: Laurenţiu Popescu şi Andrei Marinescu, ambii fiind însă la final de contract.