În Orodel, a venit timpul să scăpăm de nepăsare şi incompetenţă!

0
123

foto1 - ptr pag 5, ilustratie articol ORODELPentru Jane Vîlcomeanu, primarul PSD de la Orodel, tradiţia, sportul, sănătatea, cetăţeanul nu contează. A dovedit-o de-a lungul timpului. Din 2004, de când este primar, nu a făcut nimic pentru comuna Orodel. Singurele proiecte au fost demarate în campania electorală şi chiar şi acestea lasă de dorit. S-a văzut cum, în disperare, şi-a asumat chiar şi un furt de energie electrică atunci când a demarat în urmă cu o săptămână lucrările la staţiile de autobuz din localitate.

La începutul primului său mandat, în anul 2004, Jane Vîlcomeanu, candidatul PSD pentru încă patru ani la Primăria Orodel, a ”moştenit” echipa de fotbal a comunei, “Steaua Orodel”, de la vremea respectivă, echipă înfiinţată de viceprimarul Ghiţă Ionel. Jane Vîlcomeanu a reuşit să o distrugă. În 2004, echipa “Steaua Orodel” a primit de la Eugen Neagoe echipament, tricouri şi şorturi, jambiere, mingi şi plase pentru porţi. În două luni, totul a dispărut fără ca echipa să se poată bucura de ele. În momentul de faţă, terenul de fotbal a fost însămânţat, spre surprinderea cetăţenilor comunei, care nu înţeleg cum a fost posibil aşa ceva. Şi nu este vorba de gazon.

foto2 - ptr pag 5, ilustratie articol ORODEL”Echipa de fotbal era mândria comunei, mai ales că fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, s-a născut şi a crescut la Orodel. A avut şansa să aibă unde să joace fotbal cu prietenii lui, să evolueze de mic într-un sport la care a fost talentat. Acum, primarul Jane Vîlcomeanu le-a luat şansa copiilor din Orodel care poate au chemare către fotbal. Administraţia PSD a dat încă o dată dovadă de nepăsare. Un nou talent s-ar putea naşte la noi, însă fără minime condiţii de antrenament, şansele de reuşită devin nule. În plus trebuie să ne gândim la sănătatea copiilor noştri pentru care sportul este foarte important. Jane Vîlcomeanu şi administraţia PSD au lăsat dezastru în comună. A venit timpul să scăpăm de nepăsare şi incompetenţă. Încă patru ani de mandat PSD nu vor mai putea salva comuna Orodel şi aşa năpăstuită”, spune Negrea Petrişor, candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Orodel.

Biroul de presă al PNLDolj