Dragnea îl vrea pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

0
220

Liderul PSD Liviu Dragnea crede ca Victor Pontaeste “cel mai recomandat” pentru functia depresedinte al Camerei Deputatilor, precizand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu acesta, dupa Paste, pentru a stabili un plan.
Ponta Dragnea
“Am stabilit cu Victor Ponta sa ne vedem, dupa Paste, si pentru functia de presedinte de la Camera Deputatilor, dar si multe altele. O sa convenim si o sa anuntam si partidul. Eu nu fac astfel de anunturi la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie. Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei”, a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, luni seara, la Romania TV.

Dragnea a precizat ca nu vor vorbi despre acceptare sau neacceptare, ci despre “o maximizare a planului la alegerile locale”.

“Vom face o analiza foarte serioasa, imi doresc ca Victor sa devina presedintele Camerei Deputatilor”, a aratat liderul social-democratilor.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercuri, din PSD, propunerea fiind facuta de Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Catalin Radulescu.