Primăria Craiova: Străzile principale și de tranzit ale orașului, dezinfectate suplimentar

0
491

Principalele căi de acces și de tranzit ale Craiovei sunt curățate și dezinfectate suplimentar, în aceste zile. Primăria Craiova a anunțat că acțiunea a început de astăzi și este una de amploare, fiind implicate mai multe regii din subordine, precum și ISU Dolj.

Angajați ai RAADPFL Craiova, SC Salubritate SA, Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, Poliției Locale având sprijinul celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj au demarat o acțiune de curățare și dezinfecție a principalele lor căi de acces și tranzit ale Craiovei”, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent de exterior, operațiunea fiind începută din zona Lăpuș – Calea București, atât pe stradă, cât și pe trotuarele aferente, dar și zonele exterioare ale Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, locul cel mai expus în această perioadă, aici fiind aduși pacienții infectați cu coronavirus din toate județele Olteniei.

S-a avut în vedere faptul că aceste artere sunt cele mai intens folosite, nu doar de craioveni, ci și de cei care tranzitează orașul. Cele două autospeciale cu apă ale ISU Dolj au asigurat alimentarea cisternelor, astfel încât operațiunile să aibă loc mult mai eficient”, mai transmit reprezentanții municipalității.

Acțiunea se va derula timp de trei zile, inclusiv în cele două zile de weekend care urmează.