Alina Ionescu a fost instalată director la DJTS Dolj

1
204
Alina Ionescu

Până la data de 31 martie a.c., la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Dolj conducerea a fost asigurată de Marius Toma. Începând cu 1 aprilie a.c., interimatul a încetat, şi în urma unui examen, Ministerul Tineretului şi Sportului a numit-o pe Alina Ionescu director executiv, iar pe Marius Toma director executiv adjunct. Alina Ionescu a mai lucrat la Direcţia de Tineret şi Sport în 2001, iar în ultimii ani a fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. Noua conducere îşi doreşte să sprijine în continuare sportul de performanţă şi programele de tineret, şi să promoveze cât mai mult sportul de masă în şcolile din judeţul Dolj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.        

La instalarea în funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport (DJTS) Dolj a Alinei Ionescu, şi de director adjunct a lui Marius Toma, a participat prefectul judeţului Dolj, Marius Deca. Acesta a citit deciziile de numire ale celor doi în funcţie, i-a felicitat, şi a declarat că are mare încredere că aceştia se vor descurca foarte bine. Marius Toma, care până la momentul examenului a ţinut interimatul în fruntea DJTS Dolj a spus că 2013 nu este cel mai bun an pentru Direcţie, din punct de vedere financiar, dar instituţia va continua proiectele începute. „Suntem într-un moment de început, iar această nouă echipă de conducere îşi ia rolul în serios. Avem obiective legate de politica de sport a Guvernului României, în acest mandat. Trebuie să ajustăm aceste obiective la posibilităţile reale existente. Din punct de vedere financiar nu trăim cele mai bune momente, şi trebuie să ne descurcăm cu resursele puţine pe care le avem. Trebuie să continuăm lucrurile bune pe care le-am făcut până acum pe partea de tineret. Pe partea de sport vorbim de Sala Polivalentă şi lucrurile bune care se întâmplă acolo. Trebuiem să punem umărul în continuare ca aceste două componente să continue pe un drum bun”, a declarat directorul adjunct al DJTS Dolj, Marius Toma.

„Îmi doresc să promovăm cât mai mult sportul în şcoli”

Alina Ionescu, noul director executiv al DJTS Dolj, recunoaşte că nu stâpâneşte foarte bine problemele legate de sportul de performanţă, şi pe acest segment se bazează pe colegii din departament şi pe experienţa directorului adjunct, Marius Toma, dar, pentru că în urmă cu câţiva ani a lucrat la Direcţie, îi ştie pe cei din Departamentul tineret, şi este convinsă că împreună vor reuşi să facă o treabă bună. Obiectivele Alinei Ionescu este sprijinul sporturilor de performanţă şi promovarea mult mai puternică în şcolile din judeţul Dolj a sporturilor de masă, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Noul director al DJTS Dolj este de părere că părinţii trebuie să îi aducă pe copii de mici în sala de sport, pentru că pe lângă sănătatea fizică pe care aceştia o vor căpăta prin mişcare, vor creşte şi  într-o anumită disciplină, care le va fi de folos de-a lungul întregii vieţi. „Nu vin din zona sportului de performanţă şi pe acest segment mă voi baza pe sprijinul colegilor de la compartimentul de sport, cât şi pe experienţa de necontestat a domnului director adjunct Marius Toma. Am lucrat în Direcţie şi o parte din colectiv o cunosc bine, din perioada respectivă. Vom insista în continuare pe sprijinul acordat sportului de performanţă, pentru că este o sete mare de sport în Craiova, şi vedem asta la Sala Polivalentă de fiecare dată când avem ocazia. Vom încerca de asemenea să susţinem structurile sportive prin pârghiile şi posibilităţile pe care noi le avem la dispoziţie. Îi asigurăm de toată deschiderea noastră. Este important, de asemenea, să îi aducem pe copii în sala de sport încă de la vârste mici, şi de aceea îmi doresc să promovăm cât mai mult sportul în şcoli şi sunt sigură că vom avea un parteneriat serios şi de durată cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj”, a declarat noul director executiv al DJTS Dolj, Alina Ionescu.

1 COMENTARIU

  1. Uite , vedeti cum se promoveaza, in politica??!!Si , apoi, ne mai intrebam de ce se intampla fel si fel de tradari!!Pai, eu, ce sa mai spun , cand se stie, cat de mult i-am ajutat cred ca pe toti cei din politica inalta, locala, unii acum, si in cea Parlamentara, fara a cere in schimb ceva , de la cineva , iar ei , odata ajunsi in functiile dorite si cu ajutorul si al altor fraieri ca mine , au uitat imediat!!Acum, ei sunt..EI ,iar prostii, tot prosti!!Cine oare , ultima data m-a pus sa candidez,ca sa poata dupa aceea , sa-si angajeze toate neamurile si prietenii??!!Si , va mai mirati de ce se intampla astfel ??Cui , sa-i fie cel putin RUSINE , pe la obraz , daca mai are astfel de obraz??!!Ce aveti de spus , domnilor , din conducerea judetului si nu numai domniile- voastre??Am sau nu , dreptate ??!!Dar…exista ,totusi, un Dumnezeu, si mai devreme, ori mai tarziu, ne va, rasplati dupa cum si meritam!!Asa, sa dea Domnul!!

Comments are closed.