O nouă ediţie a Programului de Internship la Camera Deputaţilor

0
98

O nouă ediţie a Programului de Internship derulat de Camera Deputaţilor, destinat studenţilor şi tinerilor absolvenţi, va avea loc în perioada 11 aprilie – 10 iunie 2016. Înscrierile se desfăşoară online până pe data de 27 martie 2016.

Programul a fost iniţiat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, oferind tinerilor o experienţă unică, prin implicarea acestora în cadrul activităţilor întreprinse la nivel parlamentar. La ediţiile anterioare ale Programului de Internship organizat de Camera Deputaţilor s-au înscris sute de studenţi şi absolvenţi dornici să înveţe mecanismele pe care se bazează procesul democratic.

Valeriu Zgonea

”Este un proiect care se bucură de interes deosebit din partea tinerilor. Mulţi dintre studenţii şi absolvenţii care au participat la ediţiile anterioare, tineri valoroşi, creativi, cu o bună pregătire şi entuziasm molipsitor, îşi doresc o carieră în administraţie. Le oferim şansa să vină în Parlamentul României, să lucreze în comisiile permanente şi să cunoască în detaliu procesul legislativ. Le urez mult succes candidaţilor şi îi asigur de toată deschiderea din partea noastră!”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Participarea la programul de Internship este condiţionată de prezenţa la activităţile desfăşurate la Camera Deputaţilor. Toate informaţiile privind criteriile de admitere, opţiunile disponibile pentru candidaţi, calendarul, etapele şi formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul http://internship.cdep.ro/.