PE: Imunitatea a doi eurodeputaţi a fost ridicată

2
364

Parlamentarii europeni au votat ieri ridicarea imunităţii a doi eurodeputaţi –belgianul Marc Tarabella şi italianul Andrea Cozzolino vizaţi de justiţia belgiană în scandalul prezumat de corupţie în profitul Qatarului şi Marocului. Excluşi temporar din grupul S&D cei doi au votat pentru ridicarea propriilor imunităţi. Personajul central al întregii afaceri italianul Pier Antonio Panzeri fost eurodeputat, conducătorul unui ONG, a afirmat în decembrie că a vărsat în mai multe rânduri între 120-140 mii euro lui Marc Tarabella pentru a fi ajutat în dosarele legate de Qatar. Plasat în detenţie provizorie, ca şi alţi trei suspecţi, Pier Antonio Panzeri ar fi convenit cu anchetatorii să livreze informaţii privind sistemul de corupţie la care a participat în schimbul unei pedepse limitate la numai un an. La domiciliul lui Marc Tarabella, lin regiunea Liege nu s-au descoperit bani lichizi.

2 COMENTARII

 1. Servus, redactia,,Cuvantului Libertatii” ! Stirea mi-a cazut pe crestet ca bomba dronelor evreisti din Ucraina , asupra Basarabiei ucrainene! Iar , in ingratitudinea mea fata de actuala nazi-democratie mondiala, cazui ca musca pe …. balegar! Adica , viu si natural, din redactia ,,Cuvantului Libertatii” ne trazneste ideea ca cei mai prosti parlamentari europeni, au fost pusi pe altarul sacrificiului! Emotionant! Sufar! Nici in filmul ,, Dacii” nu am putut vedea un sacrificiu uman ca la UE! Ba baieti , mai fetelor, aia care scrieti cu dalta articolele, chiar credeti ca piatra e asa usor de manipulat?
  Azi, sacrificiul pe care voi il ungeti in presa e ca frectia la picior de lemn! De retinut! In epoca cand omul a depasit maimuta in inteligenta, era inferior! Maimuta a evoluat in tribul sau! Omul- maimuta a ajuns de rasul maimutelor! a
  Ce amuzant! Comunitarea euromaimutelor a exclus doi membri din comunitatea lor! Cui i se opun astia, ce fel de origine, neplacuta UE , au declatat ei?Ahaaa! Nu ne mai mancam intr noi! Nu sutem toti ,,biologoci”! Ador , in ciuda rasului mei isteric, pe cei din comunitatea redactiei,, Cuvantului Libertatii” care ne amuza! Personal, nu mai vreau paine, nu mai vreau circ! Va imbratisez1 Caci daca va zic,, va pup” poate fi interpretat! Alo! Alo! Sunt beat de fericire! Trezeste-te,, Cuvant al Liberatii”. Parlamentarii astia exclusi sau sunt cacactul euroarlamentismulu? Oare astia, parlamnentarii europenii isi manaca propriul cacat sau le deomstreaza c e i-au ales ca se sca;da in propriile lor dejectii?
  Intreb,,Cuvanrul Libertatii” caci si de la voi se adapa poporul! Sa ma scuzati dca sunt rau! Nu am ideologie, nu sunt anarhist, nu sunt nationalist( caci majoritatea natiunii mele e tradatoare!). Cine poate sa souna Adevarul Absolut?

 2. Cer , umile scuze , pentru greselile de ortografie. Cand vomit, nestiind ceea ce mananc , caci foamea nu are inteligenta, gresesc! Cum s-ar putea scuza unul care are o foame biologica in fata lui Klaus Schwab sau a Lui Klaus Iohannis? Nu stiu! Dar , daca redactia ,, Cuvantului Libertatii” ar avea curaj. as putea plati excursia voastra , ipotecand averea si viata mea personala pntru ca voi sa gasiti adevarul! Poate cineva sa imi spuna ca e de acord sau banii mei sunt ,, murdari” ?
  P.S. Va rog sa nu ma puneti in acelasi rang de gandire cual lui Biden!
  P.S 2! De ce nimenei ni comenteaza pe aceasta pagina a voastra,, Cuvantul Libertatii”?
  Va spun eu! Romanii biologici cred ca eu sunt ultimul roman nebiologic careb,, critica ” spusele voastre!
  De aici imi vine in minte ca ,, Miorita” e o balada americana pentru nepotii mei romani din Romania!
  Mii de scuze! In nenorocirea mea, i-a,vandut pe fratii mei, vaduti de-a lungul istoriei!
  Scuipati-ma !

Comments are closed.