“Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul

0
672

Bebevesel vă invită la un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, “Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Distribuție: Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Mihaela Velicu
Muzica Nina Neagu
Costume și decor: Doina Pop
Concept artistic si productie Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Spectacolul este o creație a Momolino Teatru si Povesti pentru copii, si se va juca în PREMIERA în Craiova, duminică 16 februarie la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova, Str. Marin Sorescu nr.2. Are o durata de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 10 ani.