Universitatea Craiova l-a transferat pe Işfan, de la FC Argeş

0
670

Primul transfer al iernii la Universitatea Craiova este atacantul lui FC Argeş, Alexandru Mihai Işfan. Jucătorul care va împlini 23 de ani luna aceasta este cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt, fiind internaţional de tineret. Işfan este atacant de bandă dreaptă, dar poate fi utilizat şi vârf împins, al doilea atacant sau mijlocaş de bandă, în funcţie de sistemul de joc ales. Are tehnică, viteză şi execuţii destul de bune, fiind un jucător de perspectivă, anunţându-se ca unul dintre puţinele transferuri de calitate ale Ştiinţei în ultimii ani.

“Ne-am înțeles cu FC Argeș. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Format la academia lui Dani Coman, Işfan a fost adus de FC Argeş de la CS Mioveni, acum un an şi jumătate, cele două echipe argeşene deţinându-l în coproprietate pe jucător. Se pare că suma plătită de Craiova pe  Işfan este de 350.000 de euro, plus un procent din suma unui următor eventual transfer. În acest sezon, Alexandru Işfan are 4 goluri şi 4 assist-uri în 21 de meciuri.