Medicii de la SCJU Craiova, din prima linie în lupta cu COVID – 19, vor fi recompensaţi, iar şefa ATI de la SCJU a fost decorată de Klaus Iohannis

0
648

Medicii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, aflați în prima linie în lupta cu pandemia Covid-19, vor primi recompense binemeritate. Aceştia vor primi sporuri mai mari cu cinci procente, începând cu data de 1 decembrie. De asemenea, şefa ATI, din cadrul SCJU Dolj, a fost decorată de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Managerul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici,  a fost foarte explicit în ceea ce priveşte beneficiile , binemeritate, primite  de  cadrele medicale din ATI și UPU, acestea primind un spor pentru condiții deosebit de periculoase. Până la luarea deciziei de majorare a bonusului respectiv, acesta era de 80% din salariul de bază, iar de la 1 decembrie este de 85%. „Pentru modul în care au gestionat situația am decis să le creștem sporul pentru condiții deosebit de periculoase cu încă 5 procente, începând cu data de 1 Decembrie”, a precizat Laurenţiu Ivanovici. Totodată, șefa ATI din cadrul SCJU Craiova, medicul Alice Drăgoescu, a fost decorată, miercuri, cu Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, de către președintele Klaus Iohannis.