CFR, Petrescule, fotbalul vă imploră să vă retrageţi!

1
3328

Dan Petrescu ameninţă că pleacă de la CFR, iar CFR ameninţă că nu se prezintă la următorul meci. I.-am ruga să nu se rezume la ameninţări. Fotbalul vă imploră să vă retrageţi. Să le spunem „la revedere” acestor călăi ai spectacolului. Nu suntem mândri nici de ce faceţi în Europa, „performanţele” voastre sunt obţinute ca un copil rezultat dintr-un viol, jocul vostru hidos ar trebui interzis! Nu sunteţi „mândria ţării”, aşa cum se exprima Curelea, ci ruşinea acestui sport minunat, de care vă bateţi joc, pe care-l transformaţi într-o corvoadă. Alungaţi copiii de la fotbal cu reprezentaţiile voastre dezgustătoare, e de mirare că se mai livrează banii din drepturile TV după ce hal de joc etalaţi! Unicul motiv pentru care nu vă urâm este că aţi împiedicat totuşi echipa lui Becali să ia titlul în ultimii ani. Dar…

De ce nu v-aţi retras când primeaţi penalty meci de meci, majoritatea gratuite, iar Petrescu a căpătat porecla „Dan Penalty”?

De ce nu v-aţi retras de săptămâna trecută, după ce Voluntariul nu a primit un penalty clar şi aţi furat toate punctele din Ilfov?

De ce nu v-aţi retras în primul sfert de oră al meciului cu Mediaş, când Deac trebuia să primească roşu şi nu a fost dictat decât fault?

De ce nu v-aţi retras la finaul primei reprize al partidei cu Mediaş, când şi Itu trebuia eliminat, iar fără doi jucători nu aţi mai fi ajuns voi să aveţi acţiunile la care spuneţi că aţi fost defavorizaţi în repriza secundă?

De ce nu v-aţi retras acum 3 ani, după ce prietenul vostru Comănescu îl elimina degeaba pe Tiago Ferreira şi vă oferea un penalty, ca să vă împingă spre victorie?

De ce nu v-aţi retras când aţi mimat covidul, ca să amânaţi meciul cu Botoşani şi să-i prindeţi pe moldoveni cu obiectivul îndeplinit?

De ce nu v-aţi retras când s-a aranjat disputarea finalei Cupei României înainte de terminarea campionatului, ca să aveţi amicale cu Botoşani şi FCSB? Pentru că altfel Craiova putea fi campioană la meciul cu direct din ultima rundă?

De ce nu v-aţi retras în semn de protest că FCSB desconsideră competiţia şi trimite nişte copii pe teren împotriva voastră şi abia i-aţi bătut şi pe ăia?

De ce nu v-aţi retras când aţi primit penalty la Craiova de la Haţegan, deşi Vinincius se afla în ofsaid?

De ce nu v-aţi retras când acelaşi Vinicius l-a faultat pe Acka la faza din care aţi egalat?

De ce nu v-aţi retras când Craiova a terminat campionatul fără să joace un meci?

De ce nu v-aţi retras când s-a decis ca meciul de la Craiova să se joace în regim de finală, deşi altfel Craiova ar fi avut de partea ei şi egalul?

De ce nu vă retrageţi când vă uitaţi pe statistica din acest sezon, care spune că au fost mai multe greşeli în favoarea voastră, decât împotrivă?

De ce nu v-aţi retras la finalul anului trecut, când tot statistica spunea că sunteţi de departe cea mai favorizată echipă de arbitraje?

De ce nu vă retrageţi, ca să ne scutiţi de jocul vostru chinuit, strâns de gât, care alungă telespectatorii?

De ce nu vă retrageţi, să daţi şi fotbalului o şansă?

De ce nu vă retrageţi, să nu mai avem şi alţi străini la echipa naţională?

De ce nu vă retrageţi, să nu-l mai vedem pe Petrescu schimonosindu-se în timpul meciurilor de parcă e exorcizat şi să nu-l mai vedem cum plânge înaintea oricărui joc, transformând fiecare adversar în Bayern Munchen?

De ce nu vă retrageţi, că oricum aveţi suporteri cât are Chiajna?

De ce vă numiţi CFR Cluj dacă spuneţi că v-aţi înfiinţat în 1907?

1 COMENTARIU

Comments are closed.