Ryanair : Traficul a crescut cu 4% la 13.1 milioane de clienți.

0
179

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a publicat astăzi, 2 august, raportul de trafic pentru iulie, după cum urmează:

         Traficul a crescut cu 4% la 13.1 milioane de clienți.

•         Grevele ATC (controlori de trafic aerian), vremea adversă și grevele inutile ale piloților și însoțitorilor de zbor au cauzat anularea a peste 1,000 de zboruri în iulie, comparativ cu doar 23 de anulări în iulie 2017

•         Traficul anual general până în iulie a crescut cu 7% la 133.5 milioane de clienți.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

 “Traficul Ryanar a crescut în iulie cu 4% până la 13.1 milioane de clienți, în timp ce gradul de ocupare a aeronavelor noastre a rămas puternic la 97%, susținut de tarifele reduse.

 Cu regret, aproape 200,000 de clienți Ryanair au avut zborurile anulate în iulie din cauza repetatelor constrângeri de personal ATC în Regatul Unit, Germania și Franța, a vremii adverse și a grevelor inutile ale însoțitorilor de zbor și a piloților. Ryanair, împreună cu alte companii aeriene europene, cheamă la o acțiune urgentă din partea Comisiei UE și a guvernelor europene pentru a ameliora efectele acestui deficit de personal ATC care perturbă planurile de călătorie din această vară a milioane de consumatori din Europa.”