Deseară, semifinalele Europa League

0
130

Deseară, de la ora 22, este programată prima manşă a semifinalelor Europa League: Arsenal – Valencia şi Frankfurt – Chelsea.

Echipele din Anglia îşi pot salva sezonul cu această competiţie, care le-ar asigura, în caz de triumf, pe lângă trofeu, şi un loc în viitoarea ediţie a Champions League. Unul pe care îl pot rata în Premier League, unde se bat, alături de Tottenham şi Man United pentru cele două poziţii de UCL. În aceeaşi situaţie sunt însă şi Frankfurt şi Valencia, care au ca obiective atât finala Europa League, precum şi locul 4 în Bundesliga, respectiv La Liga. Valencia este implicată chiar în 3 competiţii, urmând să dispute finala Cupei Regelui, contra Barcelonei.

Unai Emery va fi adversarul echipei pe care a pregătit-o între 2008 şi 2012, în timp ce fundaşul brazilian Gabriel Paulista va evoilua contra formaţiei de la care a venit la Valencia.

La Frankfurt, cei trei sârbi din ofensiva gazdelor speră la o nouă calificare miracol, după cele cu Inter, Benfica şi Şahtior, în timp ce Sarri mizează pe geniul lui Hazard pentru a ajunge în finală.