Balint, înainte de meciul cu ASA: “Îmi plac derby-urile, jucătorii sunt mai motivaţi”

0
72

ASA Târgu Mureş – Universitatea Craiova

Stadion: Trans-Sil, sâmbătă, ora 16, TVR1

Formaţii probabile

ASA: Stăncioiu – Hanca, Vîrtic, Sepsi, Szilagy – Ologu, Ndoye – Hora, Voiculeţ, Bumba – Verdeş. Antrenor: Adrian Falub

Universitatea: Brac – Ljubinkovic, Pătraşcu, Izvoranu, Vătăjelu – Vandelanoitte – Varga, Pleşan, Ferfelea, Ganea – Curelea. Antrenor: Gabi Balint.

Antrenorul CSU, Gabi Balint, a prefaţat partida cu ASA Târgu Mureş, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 16: „Este un meci important, pentru că întâlnim cel mai dificil adversar. Târgu Mureş este o echipă bine aşezată în teren, cu jucători care au experienţa primei ligi. Mă aştept la un stadion plin şi o atmosferă ostilă. Este un meci de care pe care şi acest gen de partide mie, personal, îmi plac. Sper la o victorie a jucătorilor mei, pe care i-am simţit motivaţi, montaţi, toţi îşi dau seama de importanţa jocului. Am tot lotul valid, jucătorii care au avut probleme medicale şi-au revenit şi sunt apţi de efort. Ţinând cont de rezultatele directe din campionat, pentru băieţi este un meci revanşă“.Antrenorul Craiovei consideră că cele două echipe sunt principalele favorite la accederea în prima ligă: „Am declarat înainte că acest joc ar putea fi mai uşor decât cel cu Bistriţa. Asta pentru că Gloria a venit în Bănie să se apere, să se închidă şi a făcut-o foarte bine. ASA, în schimb, este o echipă ce va ieşi la joc, ceea ce înseamnă că poate lăsa spaţii. E important să ştim să gestionăm foarte bine contra-atacurile. În opinia mea, Craiova şi Târgu Mureş, două oraşe cu tradiţie în fotbal, merită să aibă echipe în prima ligă. Dacă lucrurile vor merge normal sunt convins că cele două formaţii vor promova împreună“.

Răzvan Patriche s-a arătat încrezător într-un rezultat pozitiv:„Dacă ar fi să aleg între o victorie cu 5-4 sau una cu 1-0 aş merge pe a doua variantă, pentru că sunt fundaş. Prefer ca echipa să nu ia goluri. În opinia mea, ASA Târgu Mureş este o echipă bună, dar de bătut. La momentul acesta noi suntem peste ei. Sper să ne întoarcem cu 3 puncte. Totodată, cred că cele două echipe sunt favorite la promovare“. În turul campionatului, Răzvan Patriche a evoluat la gruparea ASA Târgu Mureş, fiind achiziţionat în iarnă de Universitatea.