Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a luat Oltenia la pas

0
583

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, şi-a dedicat săptămâna trecută întâlnirilor cu militanţii partidului, cu cetăţenii şi jurnaliştii din Mehedinţi, Gorj şi Dolj. Candidatul PNL la europarlamentare a mers în aceste judeţe alături de preşedintele partidului, Ludovic Orban şi de fostul jurnalist, Rareş Bogdan.

Ei au explicat oamenilor cât sunt de importante aceste alegeri europarlamentare, de ce este impetuos necesară o reprezentare bună la Bruxelles a ţării noastre şi ce câştig a avut România după 12 ani de apartenenţă la Uniunea Europeană. „Eu colaborez foarte bine cu organizaţia judeţeană PNL Mehedinţi, am avut şi primari invitaţi la Bruxelles din acest judeţ, cu domnul deputat Virgil Popescu colaborez pe proiectele ce ţin de domeniul industriei. Am avut un eveniment la Bruxelles, unde am invitat mai mulţi reprezentanţi din domeniul mineritului şi a gazelor, eveniment la care au luat parte şi parlamentari din Oltenia. Vineri, pe 29 martie, am onorat o invitaţie a colegilor de la  Târgu Jiu. Acolo am fost alături de colegul meu, domnul deputat Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj. Am avut şi o întâlnire cu presa gorjeană. Apoi, spre ora prânzului am avut două intervenţii la două posturi locale : la Acces TV și Radio Omega. Iar spre după-amiază o interesantă dezbatere cu tinerii la „Cafeneaua cu idei”, un eveniment organizat de Partidul Național Liberal Gorj. A fost ceva inedit şi sper să se repete”, a explicat europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

De vorbă cu doamnele din Băileşti

Sâmbătă, deputatul european şi-a dedicat ziua doamnelor din PNL, mai precis celor de la Băileşti. Marinescu a oferit câteva soluții liberale la problemele cu care se confruntă doljenii zi de zi. „ A fost o întâlnire iniţiată de conducerea Oorganizaţiei de Femeie a PNL Dolj. Am discutat diverse, de la lipsa unui spital regional, la sărăcia indusă de prea îndelungata guvernare locală PSD. Le mulțumesc pentru găzduire domnului primar Costel Pistritu și doamnei Mihaela Jianu – președinta Organizației de Femei Liberale Dolj. Ei s-au ocupat de tot. Şi desigur, doamnelor prezente, care au ocupaţii diferite, de aceea şi întrebările au fost diversificate”, a mai spus vicepreşedintele PPE a PE.