Horia Brenciu şi HB Orchestra, în concert la Casa Studenţilor!

0
143

Pentru al doilea an consecutiv, Horia Brenciu porneşte împreună cu orchestra sa într-un amplu turneu naţional. La Craiova, artistul va concerta joi, 4 aprilie, de la ora 20.00, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor. Biletele se găsesc la vânzare la sediul instituţiei, de unde cei interesaţi le pot achiziţiona la preţurile de 75 lei (pentru 3 persoane) sau 100 lei (pentru 4 persoane). Există, de asemenea, şi bilete pentru o persoană la 100 şi 125 lei, în funcţie de amplasamentul locurilor.

În cadrul turneului, care se desfăşoară în perioada 4 martie – 23 aprilie, Horia Brenciu şi orchestra sa concertează în 15 oraşe – 14 din ţară plus Chişinău (Republica Moldova). Fiecare oraş se bucură de un spectacol inedit, dar toate au, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album „40”. «Doar titlul spectacolului, „Fac ce-mi spune inima”, se păstrează, în rest, invitaţii, vestimentaţia, efectele, dar în special piesele din cadrul fiecărui show se schimbă în proporţie de 95% faţă de anul trecut», a explicat artistul.

Invitată specială în cadrul concertului de joi, de la Craiova, va fi Julie Mayaya, câştigătoarea show-ului „Vocea României” de la Pro TV.