DUELUL RĂNIŢILOR

0
110

SPORTUL STUDENŢESC – UNIVERSITATEA CRAIOVA

Stadion: „Regie”, astăzi, ora 17:00 – DIGISPORT.

Formaţii probabile

SPORTUL: Viciu – Farmache, Patriche, D. Lung, Maxim – Cheţan, Lungu, Ghinga, Ferfelea – Dobre, Curelea. Antrenor: Florin Tene.

UNIVERSITATEA: Silviu Lung junior – Dănănae, Zoro, D. Stoica, Buşu – Firţulescu, Prepeliţă, Gângioveanu – M. Costea, Subotici, Fl. Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Aurel Oniţă, Sebastian Stoianov (ambii din Constanţa).

Observatori: Constantin Zotta (Bucureşti), Pavel Peniu (Constanţa).

Tulburată de scandalurile petrecute în pauza de iarnă, Universitatea Craiova nu şi-a revenit nici până în momentul de faţă, în clasamentul Ligii I regăsindu-se foarte aproape de zona locurilor retrogradabile. Pentru a ieşi cât mai repede din această situaţie jenantă, trupa pregătită de italianul Nicolo Napoli speră să se impună în această după-amiază în deplasarea de la Sportul Studenţesc, nimeni alta decât „lanterna roşie” a campionatului, dar care, la rându-i, visează să nu retrogradeze. „A fost o pauză competiţională binevenită, în care am lucrat foarte mult. Ştim că vom avea o partidă foarte importantă, trebuie să ne impunem pentru a urca în clasament, dar şi pentru moralul nostru. Universitatea Craiova şi Sportul Studenţesc sunt două formaţii fără victorie în retur, îmi doresc cu ardoare să obţin prima izbândă de la revenirea mea pe banca tehnică. Nu ne va fi deloc uşor, mai ales că lipsesc câţiva dintre elevii mei, însă până la ora jocului încercăm să recuperăm câţiva, cum ar fi Alexandru Ologu şi Ovidiu Stoianof, cu mici probleme medicale”, a afirmat Nicolo Napoli. „Mergem la Sportul Studenţesc să luăm toate punctele puse la bătaie. Suntem conştienţi că nu va fi un meci uşor, Sportul este o formaţie bună, cu mari ambiţii. Ne temem de această partidă aşa cum ne temem de toate celelalte, pentru că avem problemele noastre. În sânul lotului sunt mulţi accidentaţi, ne este frică de această perioadă, cu jocuri la interval de trei zile”, a declarat şi Aurică Ţicleanu, preşedintele grupării oltene.

Bucureştenii vor un rezultat pozitiv

La fel ca Universitatea Craiova, pentru a-şi mai irosi din emoţiile retrogradării, Sportul Studenţesc îşi doreşte să obţină un rezultat pozitiv în confruntarea din această după-amiază. „Este primul dintre meciurile de şase puncte. Urmează două partide importante, cu Universitatea Craiova şi Victoria Brăneşti, dar pe care trebuie să le luăm gradat. În partida cu Universitatea Craiova avem două scopuri de atins, mai întâi să marcăm un gol, iar apoi să luăm şi puncte. Ca şi noi, Universitatea Craiova are ceva probleme. Sunt şanse bune să obţinem un rezultat pozitiv. Făcând nişte calcule, sunt şase echipe accesibile, iar cu celelalte şapte trebuie să forţăm puţin”, a opinat Gheorghe Mulţescu, directorul tehnic al Sportului Studenţesc.