Flori şi mărţişoare pentru şoferiţe, de 1 Martie

0
153

Poliţiştii de la Rutieră au fost prezenţi, din nou, în trafic, în cursul zilei de ieri, numai că, de această dată, în loc să fie înjuraţi de conducătorii auto, au fost primiţi cu zâmbete largi şi chiar au fost pupaţi. Asta pentru că le-au oferit şoferiţelor mărţişoare, flori şi felicitări, urându-le o primăvară fără evenimente.

Pentru al treilea an la rând, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj, în parteneriat cu reprezentanţii Sucursalei Dolj a BCR Asigurări, au ieşit, ieri, în trafic, pe Calea Bucureşti din Craiova, pentru a le ura şoferiţelor o primăvară frumoasă, fără evenimente neplăcute, oferindu-le şi un mărţişor. Dacă în primul moment când îi vedeau pe poliţişti că le fac semn să oprească doamnele erau destul de timorate, în momentul în care observau mărţişorul, şoferiţele se relaxau brusc, afişând zâmbete largi.

Ba, mai mult, în zona blocului S 200 au sosit şi poliţişti ai Biroului Rutier Craiova, “înarmaţi” cu flori şi felicitări, astfel că, asaltate de atâtea atenţii, multe dintre femeile oprite au coborât şi autoturisme şi i-au pupat pe poliţişti. Şi aceştia au fost surprinşi, nefiind obişnuiţi cu asemenea gesturi frumoase.

«Astăzi, pentru că este 1 Martie, toate doamnele şi domnişoarele pe care le-am oprit în trafic au fost sancţionate cu… flori şi mărţişoare! Le dorim tuturor participantelor la trafic o primăvară frumoasă şi fără evenimente rutiere şi dorim să mulţumim partenerilor noştri de la BCR Asigurări, care ne-au sprijinit şi pe parcursul altor campanii», ne-a declarat inspector Paul Boruz, din cadrul Serviciului Rutier Dolj. “Mă bucur că am reuşit şi anul acesta să repetăm acţiunea cu Poliţia, pentru că este una frumoasă, şi mă bucur că doamnele şi domnişoarele s-au arătat impresionate de gestul nostru”, a spus şi directorul Sucursalei Dolj a BCR Asigurări, Cristian Elio Ionescu.