Universitatea Craiova s-a impus clar în amicalul cu Slatina

0
407

Într-un amical disputat în cadrul bazei de pregătire „Ilie Balaci” din  Lunca Jiului, Universitatea Craiova, a învins cu 5-0 echipa din Liga a II-a, CSM Slatina. Golurile echipei pregătite de Eugen Neagoe au fost reuşite de: Jovan Markovic, în minutele 3 și 21, Alexandru Cîmpanu în minutul 36, Alexandru Mateiu în minuutul 40 şi Elvir Koljic în minutul 45.

Eugen Neagoe nu a mizat pe jucătorii titulari din partida cu Hermannstadt, din week-end-ul trecut, dorind să-i vadă la lucru pe cei care nu au evoluat în campionat şi pe cei care au fost introduşi pe parcursul jocului cu sibienii. Printre jucătorii care au evoluat contra Slatinei s-au numărat şi cei doi aflaţi în litigiu cu Universitatea Craiova, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă, precum şi ultimii sosiţi în lotul oltenilor, stoperul nord-macedonean Gjoko Zajkov, fundaşii centrali croaţi Juraj Badelj şi Karlo Tomasec, precum şi fundaşul stânga din Guineea Ecuatorială, Basilio Ndong.

Universitatea Craiova a început în formula: Laurenţiu Popescu – Paul Papp, Gjoko Zajkov, Juraj Badelj, Basilio Ndong – Alexandru Mateiu, Alexandru Crețu, Marian Danciu – Ante Roguljic, Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic. Au mai intrat pe parcursul meciului: David Lazar – Sergiu Hanca, Karlo Tomasec, David Sala, Elvir Koljic, Bogdan Mitrea și Ionuţ Vînă.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este luni, de la ora 20.00, în deplasare, cu Farul Constanţa, în cadrul etapei a 24-a a Superligii.