A fugit cu banii de la “păcănele”. “Câştigul” l-a aflat în foarte scurt timp: reţinere , cu “brăţări”, din partea poliţiştilor

0
238

Ieri, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta urmează să fie prezentat, astăzi, în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerea adoptării unor măsuri conform legislaţiei. Fapta a fost comisă la “păcănele”.

În dimineaţa zilei de 30 ianuarie a.c., undeva în jurul orei 04:30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, de către o femeie, de 33 ani, angajată a unei societăţi comerciale cu specific jocuri de noroc, situată pe strada “Arieş”, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un bărbat ar fi distrus capacul de la caseta de bani a unui aparat tip “Slot machine”, după care ar fi sustras-o, fugind într-o direcție necunoscută. “În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, în cursul zilei de 1 februarie a.c., a fost identificat un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat, respectiv suma de 12.230 de lei, a fost recuperat în totalitate. Bărbatul a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova,  în vederea luării unei măsuri preventive”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj .