Craiova: Prinse de poliţişti cu materiale pirotehnice interzise

0
158
Potrivit IPJ Dolj, duminică, 31 decembrie 2017, în jurul orei 1145, în timpul unei acţiuni organizate la nivelul Secţiei 4 Poliţie Craiova , compartimentul Investigaţii Criminale, a fost depistată Laura Z, de 42 ani,  din Craiova, jud. Dolj, care oferea spre vânzare, în incinta Pieţei Centrale – în zona halei de fructe, articole pirotehnice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”  prevăzută de Legea 126/1995 R, iar cele 140 articole pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova împreună cu jandarmi din cadrul Grupării  Mobile de Jandarmi Craiova, au depistat-o pe Aleea Ion Vasilescu, din cartierul Craioviţa Nouă, în zona unui complex comercial, pe Alexandra V, 21 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, care oferea spre vânzare  200 (două sute) bucăţi articole pirotehnice , tip petardă. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.