Mangia: “Nu ne permitem greşeli, dacă vrem ceva în acest sezon”

0
44

În etapa a 17-a a Ligii I, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 17, cu Dunărea Călăraşi,.  Devis Mangia spune că echipa sa nu-şi mai permite alţi paşi greşiţi dacă vrea să-şi îndeplinească obiectivele. „Va fi meci dificil, pentru că Dunărea Călăraşi este o echipă bună, care joacă bine pe contraatac, cu un antrenor bun, pregătit, cu idei. Dunărea are rezultate bune în deplasare, a remizat la Cluj, este o echipă periculoasă. Trebuie să ne pregătim bine, dar la fel am crezut că suntem şi la Botoşani. De asemenea, pe această vreme diferenţele dintre echipe nu se simt, orice meci este echilibrat. Trebuie să fim mai răbdători în meciurile cu echipele care se închid. Este greu să joci în  această perioadă, sănătatea jucătorilor este în pericol, dar acesta este programul şi trebuie să jucăm. Noi trebuie să schimbăm ceva la modul cum începem meciurile, fiindcă avem probleme în prima repriză, aşa s-a întâmplat în ultimele 5 meciuri. Nu ne permitem să mai facem alte greşeli dacă vrem ceva de la acest sezon. Trebuie să fim mai eficienţi, dacă avem atâtea ocazii să nu mai ratăm” a spus antrenorul italian, care nu poate conta în meciul cu Dunărea pe croatul Renato Kelic, suspendat, în timp ce Gardoş are o problemă la gambă, fiind incert, dar vor reveni absenţii din runda trecută, Mitriţă, Martic şi Nuno Rocha.

Mangia a spus că portarul Mirko Pigliacelli s-a înţeles cu clubul din Bănie pentru prelungirea contractului, dar încă nu s-au semnat actele: „Pigliacelli îşi va prelungi contractul, nu este oficial deocamdată fiindcă sunt chestiuni de birocraţie, va semna prelungirea în scurt timp. Pentru mine, Mirko este cel mai bun portar al campionatului, chiar dacă a greşit la Botoşani. La fel, Mitriţă este cel mai bun atacant, Cicâldău este cel mai bun mijlocaş şi Bancu este cel mai bun fundaş”.

Mijlocaşul Alex Cicâldău a prefaţat şi el duelul cu Dunărea Călăraşi: „Va fi meci greu, cu o echipă bună, care a demonstrat destule în acest campionat. Indiferent cum joacă echipa adversă, noi trebuie să ştim să o abordăm, să o atacăm. Am analizat greşelile pe care le-am făcut, sunt meciuri şi meciuri, acum sperăm să luăm toate punctele”