Preşedintele României: La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! La mulţi ani, România!

0
168

Presedintele-Iohannis-1-810x456 (1)Şeful statului i-a felicitat pe toţi românii cu ocazia Zilei Naţionale, într-un mesaj postat pe Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că semnificaţia Zilei Naţionale trebuie să fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară prosperă, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore.

“1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte. În această zi specială să celebrăm trecutul şi să privim cu optimism spre viitor”, afirmă şeful statului într-un mesaj video postat, joi, pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că aniversarea Marii Uniri este despre ‘libertate, despre cum se poate împlini un ideal dacă toate energiile unei naţiuni sunt puse în slujba unui ţel comun’.

“Semnificaţia acestei zile să ne fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară prosperă, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore. La mulţi ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! La mulţi ani România!”, spune preşedintele Iohannis.