Alb-albaştrii sub lupă / Prestaţie horror a juveţilor în prag de Halloween

0
338

Evoluţia groaznică a echipei din derby-ul cu FCSB a trezit chiar suspiciuni de non-combat din partea fanilor

Calancea – Parcurge un sezon slab, departe de evoluţiile de anul trecut. Poate să-şi asume şi el vreo 2-3 goluri. În loc să transfere o rezervă pentru moldovean, mai bine era adus un titular, că oricum Mitrovic este ca nivel şi sub „Popică”.

Datkovic – Ridicol, ca toată apărarea. Marcaj larg, fără orientare în teren, depăşit la fiecare duel. Un fundaş împrumutat din Italia ar trebui să joace doar dacă e liderul echipei sau măcar al defensivei, nu să fie de umplutură. La primul gol l-a lăsat pe Tănase să centreze în voie, la al doilea aluneca aiurea prin careun la centrarea lui Momcilovic.

Kelic – Ca fel ca restul fundaşilor, a avut o prestaţie jenantă, încununată şi cu un autogol. În aceste condiţii, golul său cu capul trece neobservat aproape. Departe de Gnohere la primul gol, nici la antrenamente cu coechipierii nu laşi asemenea spaţiu de manevră. La golul 3 l-a lăsat pe Alibec să se întoarcă în voie la centru şi să-i paseze lui Tănase pe culoar.

Tiago Ferreira – În tur, el şi Spahija au fost schimbaţi, probabil trebuia să fie înlocuit şi de această dată, o dată cu colegii de linie.. Victimă sigură pentru Tănase la golul 3. Incredibil, dar la ultimul gol fundaşii Craiovei şi Screciu se marcau reciproc, este faza care a alimentat şi mai mult suspiciunile fanilor.

Martic – Şi el a fost la fel de penibil. Momcilovic nici nu l-a băgat în seamă când a centrat pentru Teixeira la golul doi, iar ceilalţi fundaşi l-au lăsat pe portughez să reia fără niciun fel de opoziţie. A ocupat apoi locul lui Datkovic, dar a preluat şi forma compatriotului său.

Mateiu – Singurul care s-a mai zbătut şi a mai reuşit ceva la centrul terenului, dar nu prea a avut cu cine. A găsit pasa pentru prima ocazie a Craiovei, ratată de Băluţă. După o oră a obosit şi el.

Screciu – Deja au trecut multe etape de când puştiul joacă doar pentru că este under 21. A început meciul cu o gafă şi a continuat în aceeaşi notă, defazat, imprecis.

Bancu – Nici el nu a reuşit nimic, a fost absorbit de forma cochipierilor. Pasiv la golul lui Teixeira, a strâns târziu, la fel şi la ocazia lui Ov. Popescu din ultimul minut.

Gustavo – Discret în prima parte, a alunecat aproape la orice minge. În repriza a doua s-a implicat mai mult în joc, a avut câteva servicii bune, inclusiv centrarea pentru golul lui Kelic.

Mitriţă – Neaşteptat de modest. A scos câteva lovituri libere în jumătatea adversă, atât. Larie a pus mâna pe el la faza din debutul părţii secunde, dar n-a fost penalty.

Băluţă – Oaspeţii au „scurtat” terenul şi au câştigat duelurile unu la unu, iar oltenii au fost nevoiţi să joace cu mingi lungi pe sus, inaccesibile pentru cei trei „ponei” din faţă. A avut totuşi prima ocazie a Craiovei, dar a şutat pe lângă poartă, apoi a mai trimis două lovituri de cap. Când a mai coborât între linii a fost util, dar trebuia să aibă alături un atacant de careu, mai ales că echipa avea de recuperat 2-3 goluri.

Burlacu – A fost printre puţinii care au contat în joc, cât a fost folosit. Deşi a tras prost, a provocat autogolul lui Larie, apoi a mai centrat bine de două ori.

Dimitrov – A aruncat bine în careu mingea la şutul lui Burlacu, din care a ieşit autogolul lui Larie. S-a prins târziu că Alibec nu este în ofsaid şi l-a lăsat să centreze la autogolul lui Kelic.

Briceag – A intrat doar ca să bifeze şi el ruşinea. A tras un şut aiurea, care a ajuns din întâmplare la Bancu.