Restricţii de circulaţie în centrul oraşului

0
149

Competiţia de atletism Cupa României de Marş seniori impune astăzi, 1 noiembrie, pentru câteva ore, restricţii rutiere în centrul Craiovei. Astfel, între 9.00 şi 13.00, circulaţie se închide pe strada „A.I. Cuza”, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada „Arieş” şi intersecţia cu strada „Romul”, respectiv cu strada „C.S. Nicolăescu Plopşor”. «În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe strada „A.I. Cuza” obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor sportive, acestea vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere», se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.

Restricţiile continuă şi în următoarele două zile. De duminică, 2 noiembrie, ora 20.00, până luni, 3 noiembrie, ora 6.00, se va închide circulaţia pe anumite sectoare de drum, în perioada desfăşurării activităţilor de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare. Restricţiile se vor impune pe strada „Popa Şapcă”, strada „A.I. Cuza” – tronsonul cuprins între intersecţia cu strada „Unirii” şi intersecţia cu strada „Arieş”, strada „Unirii” – tronsonul cuprins între intersecţia cu strada „Mihai Viteazul” şi intersecţia cu strada „A.I. Cuza”. Şi în acest caz, dacă autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe străzile adiacente English Park vor obstrucţiona buna desfăşurare a preluării buletinelor de vot, acestea vor fi ridicate şi relocate în imediata apropiere.

„Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite”, se mai precizează în comunicatul municipalităţii craiovene.