Peluza Nord, către Fcu: “Vindeţi bilete, impostorilor!”

1
667

Cu două zile rămase până la „Derby de Craiova”, FCU – Universitatea Craiova, oficialii clubului organizator nu au scos la vânzare biletele pentru acest meci. De altfel, atât oficialii, cât şi suporterii echipei lui Adrian Mititelu consideră că este vorba de discriminare în cazul actualelor reguli de acces pe stadioane şi nu vor ca partida să se dispute cu public.

De partea cealaltă, atât suporterii Universităţii Craiova insistă pentru deschiderea porţilor arenei şi au afişat un mesaj lângă arena din Bănie, în faţa statuii lui Ion Oblemenco”, somându-i pe cei de la FCU să scoată bilete la vânzare. „Deschideţi porţile tuturor suporterilor, să vadă toată ţara câţi sunteţi, impostorilor!” a fost mesajul semnat de Peluza Nord Craiova.

Inclusiv clubul Universitatea Craiova i-a acuzat deschis pe cei de la FCU că recurg la anumite tertipuri pentru ca partida să nu se dispute cu spectatori, întrucât Universitatea Craiova ar avea superioritate netă în tribune. Gruparea condusă de Mihai Rotaru s-a oferit chiar să achite costurile presupuse de organizarea partidei.

„Cu toate că „Ziua Judecății” se apropie cu pași repezi, voi încă vreți să vă ascundeți. Vreți ca lumea să nu vadă că, în tot acest timp, ați fost o minciună. Că sunteți puțini și că tot ceea ce vă leagă este patronul. Și atunci ați hotărât să fugiți de judecată, să nu vadă o țară întreagă că pentru orașul Craiova, pentru regiune, SRL-ul din 2017 nu există. Lăsați suporterii să vină la stadion! Lăsați oamenii să se bucure de fotbal! Puneți biletele în vânzare pe tot stadionul! Nu vă mai ascundeți!” sunt câteva pasaje din comunicatul Universităţii Craiova.

În urma deciziilor de vineri ale Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, la derby-ul FCU – Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 21, ar putea asista un maxim de 15.000 de spectatori, respectiv jumătate din capacitatea arenei, condiţia fiind ca fanii să fie vaccinaţi şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu coronavirus. În Craiova, incidenţa de infectare este de peste 6 la mia de locuitori.

 

1 COMENTARIU

  1. jenant rau de tot … aranjam chestii ca sa sa arate altceva decat stie toata lumea … realitate zero … asta e echipa lu’ doamna primareasa …

Comments are closed.