Bergodi, despre meciul cu Iaşi: “E delicat, dar jucăm pentru a 6-a victorie”

0
212

Despre meciul Craiovei cu Poli Iaşi, din etapa a 6-a a Ligii I, programat vineri, de la ora 21, pe arena „Ion Oblemenco”, antrenorul italian al Ştiinţei, Cristiano Bergodi, a spus:

„Ne aşteaptă un meci delicat, fiindcă ne întâlnim o echipă bună, de care mă leagă amintiri frumoase, am antrenat acolo în 2008. Iaşiul a început să joace bine, este agresivă, are un antrenor tânăr, dar foarte bun, care poate ajunge un tehnician important în fotbalul românesc. Pe Daniel Pancu îl cunosc mai bine ca persoană, l-am avut jucător la Rapid,  motivează bine echipa, care şi-a revenit imediat după ce a făcut un meci prost. Şi ei sunt încrezători, au declarat că vor toate cele 3 puncte la Craiova. Nu ne sperie nimeni, pentru că e fotbal, iar în fotbal nu există teamă, se întâlnesc două echipe bune şi va ieşi un meci frumos. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, echipa capătă mai multă încredere, vom juca pentru a şasea victorie. Vom vedea vineri dacă am învăţat din greşelile meciurilor anterioare”.

Cristiano Bergodi speră că nu se va resimţi în perioada următoare absenţa lui Valentin Mihăilă, plecat în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie. „Mihăilă are probleme, din păcate, ne deranjează acest lucru, dar avem lot şi cine îl va înlocui va trebui să joace bine. Valentin e un plus pentru echipă, sper că nu i se va simţi lipsa şi cine va juca o va face foarte bine”.

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, spune că nu s-ar opune unei plecări a lui Elvir Koljic, în cazul unei oferte consistente, chiar dacă italianul îl consideră pe bosniac cel mai bun atacant din Liga I. „Elvir Koljic este, după părerea mea, cel mai bun atacant din România, sper că va fi un campionat important pentru el, a explodat deja, a început foarte bine, are şi un pic de noroc, echipa îl ajută, îl împinge în careu şi el fructifică ocaziile. Când e vorba de sume mari de bani, un jucător trebuie să plece, dar nu ştiu nimic despre transferul lui la Dinamo Kiev” a spus Bergodi.